On the radio

Jag har idag spelat in lite Radio. Det var en omtumlande upplevelse. Jag blir intervjuad av Linda Pira i programmet Pira och Bråding som sänds i P3. Vi pratar om min resa från förlossningen tills dess att jag förstod att jag har en förlossningsdepression. 
Allting får ju inte plats. Mina beskrivningar i bloggen är djupare och mer målande. Men jag hoppas och tror att det här programmet lyckades fånga sorgen, tvivlet, skuldkänslorna men även glädjen i att jag är på väg ur detta.

Många har kallat mig modig och tuff som vågat göra detta. Jag har vetat om detta i flera veckor. Jag har funderat fram och tillbaka på om jag vill göra det här eller inte. Till slut bestämde jag mig för att göra det. Jag är en person med ganska hög integritet så att göra detta var inte lätt.

Det jag dock vill påminna mig själv men även andra om är att jag i programmet inte berättar om mig, jag berättar om min förlossningsdepression. Min upplevelse av min förlossningsdepression. Samt att en förlossningsdepression kan vara oerhört individuell, men den är fortfarande alltid aktuell!

Tack för alla fina kommentarer och allt pepp. Jag är så väldigt tacksam över att ni följer mig och peppar mig. Tack!