Marknadsföring?

Så.

Jag fick idag en förfrågan om att få stöd i att marknadsföra den här bloggen, detta har skett tidigare då jag var med i P3. 
I ärlighetens namn vore det så oerhört tacksamt med den hjälpen eftersom att bloggens syfte handlar om att fånga upp alla er som sitter där och känner er ensammast i världen i era förlossningsdepressioner, precis som jag gjorde för ett år sedan.

I mailkonversationen vi hade stod det att jag skulle få möjligheten att tjäna pengar och gå på evenemang, mestadels i Stockholm.
Men jag har redan ett bra jobb och får idag pengar från Försäkringskassan då jag är sjukskriven så det känns inte som någon bra lösning för mig.
Dessutom skulle en resa till Stockhom för att träffa helt okända människor för att jag för en stund skulle få känna mig märkvärdig vara att kasta pengar i sjön. 
Jag vill inte bli känd. Jag har inga som helst önskemål om detta.
Jag vill däremot att min resa i förlossningsdepressionen ska bli känd.
Så att andra får höra om det och får höra det faktum att det blir bättre! Sen kanske det blir lite sämre, sen bättre å så rullar det på så ett tag.
Men det du kommer att märka är att efter varje uppåt episod så får du mer kraft för att klara av djupare dalar. 
Tillslut kommer det inga dalar längre har de sagt. Jag är inte där än, men snart.

Jag tackar för möjligheten att bli marknadsförd via den här bloggen men önskar att bloggen i så fall kan få hjälp att spridas så att fler människor kan få hjälp att känna sig mindre ensamma där ute.

För när man har en förlossningsdepression på det sätter jag hade min är den största känslan ensamhet. Det är min starkaste bild av det, jag kunde inte säga vad jag tänkte till någon för det jag tänkte var inte riktigt klokt.

Jag vill inte ha hjälp med att marknadsföra mig, men jag vill så gärna ha hjälp att marknadsföra bloggen. Hjälp mig att synliggöra den via länkar, tipsa nyblivna föräldrar och så vidare. Om rätt person når den här bloggen kan den rädda den från ett mående som ingen ska behöva utstå. Om inte annat kan vi synliggöra en sjukdom som drabbar 1/10 nyblivna mammor.

Jag klarar inte av den stress eller det arbete som krävs att driva och ha en stor blogg. Men jag klarar av att prata om min resa och hjälpa andra att hitta sin väg. Hjälp mig gärna med det så att vi kan nå fler. ❤️🙏🏻

Lämna kommentar publicerat i Livet som Lisus
Taggar: Piraochbråding, aldrigensam, annikaleone, blogg, bloggat, förlossningsdepression, hjälpmig, love, mama, marknadsföring, nypressat, postpartumdepression, småbarnsliv, spreadtheword, tidningenmama, viföräldrar